Örestrand

- Båtar, hav och strand

Pool har du njutning av varje sommar

Du är inte ensam om att vilja köpa poolpaket till trädgården i sommar. Många svenskar har fått upp ögonen för att en semester hemma vid huset kan vara minst lika glassig och solig som en utlandssemester. Köper du rätt poolpaket kan du dessutom komma ned till ett pris för hela installationen som motsvarar en enda långresa för hela familjen. Och poolen kommer du ju kunna använda nästa sommar också.

Pool ovan mark lägst i pris

Vad finns det för alternativ för en pool billigt? Om du vill komma ned riktigt mycket i pris kan det vara läge att kolla på en pool som inte behöver grävas ned, en så kallad “pool ovan mark”. Då slipper du alla kostnader för byggentreprenad, och behöver bara kolla på priset för själva poolen och frakten till din trädgård. Om du väljer en pool ovan mark kommer du att köpa poolpaket som är billigare än för en nedgrävd pool.

Hur mycket kostar ett billigt poolpaket?

Även för dig som absolut vill ha en vanlig pool som ligger i marknivå finns många prisvärda alternativ på marknaden. Du gör helt rätt i att leta efter just ett poolpaket. Då kan du vara säker på att försäljaren satt ihop alla delar och moment i installationen som du behöver till just din pool, och att priset är så pressat som det kan bli. Det är precis som när du köper bil, att välja ett färdigt paket kommer alltid att ge dig ett bättre pris än om du själv plockar ihop de speciella features du önskar.

6 Jul 2022