Örestrand

- Båtar, hav och strand

Solceller är en investering som lönar sig

Har du funderat på att byta energibrunn till din bostad i Stockholm? Många dras med äldre system som kostar mer än de smakar. Varje gång man får en elräkning så gruvar man sig för att öppna kuvertet. Något man gör av anledningen att den ofta är dyr och att den dessutom är ytterst varierande. Det senare försvårar en ekonomisk planering och en sund budgetering.

Frågar man gemene man på gatan i Stockholm om vilken energikälla denne helst skulle välja så svarar - enligt en ny undersökning - sju av tio att solenergi är det mest intressanta valet. Här är det dags att sluta fundera och börja agera. Solceller är en lösning som inte längre ligger i framtiden.

solceller stockholm

Den finns, den fungerar och den har extrema fördelar. Väljer du solceller till din villa i Stockholm så kan följande fördelar visa sig för dig:

  • Lägre kostnader: Solceller är en investering som lönar sig från första dagen. Du får lägre elkostnader och du får dessutom ett pris som är konstant. Den el du producerar och inte använder kan du dessutom sälja vidare. De hushåll i Stockholm som valt solceller når relativt fort den initiala kostnaden som installation och köp av solpaneler för med sig.
  • Grön el: Om du vill vara med och bidra till en bättre planet och minska dina egna avtryck gällande utsläpp så är solceller definitivt lösningen för dig. Elen som produceras är grön rakt igenom och det är något som inte handlar om tomma ord. Genom att använda energi från solen och omvandla den till elektricitet så får du el utan avgaser, utan störande ljud och utan att någonting påverkas negativt. Du är, kort sagt, med på en resa mot en bättre värld.
10 apr 2020